The South Face Experience

Obres el diari i t’estgarrifes. Veus el telenotícies i saps que has de fer alguna cosa. Que alguna cosa ha de canviar. Vols fer coses, moure’t, ajudar. Però no saps com. No tenim una vareta màgica per solucionar-ho tot. Ni volem ser una agència de viatges al sud del planeta. Però seguint la nostra filosofia volem que trepitgis el terreny. In situ. Ambientar-te, empapar-te de la vida africana. Volem que comparteixis amb The South Face una cosa: la nostra raó d’existir, Àfrica.

El pròxim estiu pots tenir l’oportunitat de participar en el The South Face Experience 2022. Una experiència única on participar en els projectes que l’ONG desenvolupa a Kenya. Durant 20 dies , seràs els nostres ulls, les nostres mans, la nostra ment pensant en el terreny d’acció. Nairobi serà la teva casa durant 9 dies i 10 dies en Maasiland.

Tanca els ulls. T’ho imagines? Doncs no esperis ni un segon. Quin és el següent pas? Molt fàcil. Envia’ns un mail, juntament amb el teu CV i una carta de motivació a info@thesouthface.org.es.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail